meyco-sfeer-voorjaar-2018083

Meyco

b-boo_swaddleme

SwaddleMe

b-boo_summer-infant

Summer Infant

Merken-blokjes-topmenu-300x200px5

Colibries

Privacy- en cookieverklaring b-boo baby & lifestyle

b-boo baby & lifestyle GmbH

Reeserstrasse 473

46446 Emmerich am Rhein

Duitsland

 

b-boo baby & lifestyle GmbH is ingeschreven in het Duitse handelsregister onder nummer HRB 11935 bij de rechtbank (Ambtsgericht) te Kleve. Het btw-nummer is DE286367961.

 

We vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Als je naar aanleiding van onze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Telefoon: +49 (0)28228361 / +31 (0)858769227

E-mail: info@b-boo.nl

 

Gebruik van persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van de product of dienst die je afneemt:

 

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsgegevens
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN
  • Informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een bericht in het contactformulier
  • Informatie die je zelf met ons deelt, bijvoorbeeld via een e-mailbericht of telefoongesprek
  • Inloggegevensgegevens van je account

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

 

  • om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te bestellen via onze website en gebruik te maken van alle functionaliteiten en diensten op onze website
  • om jouw bestelling te verwerken en je te informeren over het verloop daarvan
  • om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch
  • om eventuele klachten of retouren te verwerken
  • om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
  • om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

Delen van persoonsgegevens met derden

We delen jouw persoonsgegevens met businesspartners en derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Zo geven we onder andere je gegevens door aan de transporteurs om de bestelling op het opgegeven adres te bezorgen. Persoonsgegevens worden alleen aan derden ter beschikking gesteld wanneer deze gegevens nodig zijn voor de derde partij ter uitvoering van de betreffende diensten. Wanneer we de persoonsgegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er onder andere met een verwerkersovereenkomst voor dat de gegevens niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

 

Beveiligen en bewaren

Wij nemen de nodige beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw verstrekte persoonsgegevens te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat alleen de betrokken personen toegang hebben tot de gegevens en dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is voor onbevoegden. Wij bewaren de gegevens onder jouw account. Je kunt ten alle tijde de gegevens opvragen, aanpassen of laten verwijderen. Uitgezonderd zijn gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

Aanmelden voor het ontvangen van onze nieuwsbrief is tot wederopzegging. Bij elke mail die je ontvangt is de mogelijkheid aangegeven om je uit te schrijven. 

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat gelinkte websites op een veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd de privacyverklaring van de desbetreffende website voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

 

Minderjarigen

Jongeren tot en met 16 jaar mogen uitsluitend onder toezicht van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door b-boo baby & lifestyle. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@b-boo.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in de kopie uw Burgerservicenummer onleesbaar, ook in de cijferreeks onderaan. Schrijf verder in de kopie de datum, dat het een kopie is en deze voor b-boo baby& lifestyle bedoeld is. Dit ter bescherming van je privacy.

 

We doen er alles aan om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen en bieden je ruimte om te allen tijde in te zien of te wijzigen. Mocht je desondanks niet tevreden zijn dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

 

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

 

b-boo baby & lifestyle plaatst cookies voor het verbeteren van onze dienstverlening, de website beter te laten functioneren, het webbezoek te monitoren en voor de doeleinden zoals deze omschreven staan in onze privacyverklaring. Cookies slaan geen informatie op over uw naam, leeftijd, geslacht en andere persoonlijke gegevens.

 

Wij maken gebruik van 2 soorten cookies:

 

Functionele of noodzakelijke cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website. Ook zorgen ze ervoor dat producten in je winkelmandje bewaard blijven wanneer je iets wilt kopen in onze webshop.

 

Analytische cookies

b-boo baby & lifestyle gebruikt Google Analytics om informatie (statistieken) te verzamelen over hoe bezoekers de website gebruiken. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met Google Analytics krijgen wij inzicht in welke pagina’s het meeste bezocht worden en waar eventueel fouten voorkomen. Ook geeft Google Analylics aan of de website goed functioneert en hoe we dit kunnen verbeteren. Deze cookies dragen bij aan het verhogen van het gebruikersgemak van onze bezoekers. Er is een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. Wij delen in dit geval geen gegevens met Google.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Het is niet ondenkbaar dat ons privacy- en cookiebeleid in de nabije toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn doorgevoerd. Als deze wijzigingen zeer ingrijpend van aard zijn, zullen we er voor zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

 

Inwerkingtreding

Deze (vernieuwde) privacyverklaring is in werking getreden op 24 mei 2018.

Onze merken