meyco-panter

Meyco

Het bedrijf b-boo baby & lifestyle GmbH is producent, distributeur en agent van diverse merken die babyartikelen ontwikkelen. Wij verkopen deze merken in Nederland, België en Duitsland.

 

B-boo baby & lifestyle GmbH is ontstaan op 1 januari 2013, waarbij we het bedrijf Meyco hebben overgenomen. Meyco ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen. b-boo zet Meyco als merk voort. Meyco staat voor een hoogstaand katoenen kwaliteit en is duurzaam in gebruik. 

 

Meyco heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid qua assortiment en heeft nu o.a. een gebreide collectie, een groot hydrofiel assortiment, geweven en interlock slaapzakken. Bekijken al onze producten hier.

 

Meyco heeft de allerkleinste prijzen voor de allermooiste wondertjes!
Dat is waar Meyco voor staat, wij maken kwaliteitsproducten voor een hele scherpe prijs. Van basis wit hydrofiele luiers tot een gebreide panter deken en van een winterslaapzak tot autostoelhoes. Textiele baby- en peuterproducten in de categorie slapen, verzorgen en onderweg die vindt je in ons assortiment. Van mooie uni kleuren die altijd mooi blijven, zoals babyroze en wit tot de nieuwste hippe dessins als panter, sweet triangle of trendy breisel. Je vindt het allemaal bij ons en dan vooral bij onze dealers.


De kleuren en prints zijn op elkaar afgestemd waardoor je kunt mix en matchen en je eigen unieke keuze samenstelt. Dus wees creatief en combineer er op los. Wil je graag inspiratie? Volg ons dan op Instagram, Pinterest of Facebook
Tag ons op Instagram met #meycobaby en maak elke maand kans op een extra deken!


Sinds 2018 hebben we ook Woezel & Pip baby in ons assortiment. Met aanschaf van deze artikelen steun je een goed doel, namelijk het Guusje Nederhorst Foundation. Meer lezen over de goede doelen die we steunen? Kijk dan bij Meyco draagt bij aan de allermooiste wereld.


Onder de naam b-boo baby & lifestyle verkopen we ook een typisch Nederlands product, namelijk de aluminium bedkruik. De nr. 1 best verkochte kruik van Nederland.

 

 

Het bedrijf is gevestigd in Duitsland maar staat onder Nederlandse leiding. Het team bestaat uit een select gezelschap van professionals met internationale kennis en ervaring in de babybranche. b-boo heeft service, snelheid, prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Wij zijn ervan overtuigd dat de producten die wij in de markt zetten van toegevoegde waarde zijn voor de retailer, babywinkel, kinderdagverblijf én consument. 

 

b-boo baby & lifestyle GmbH

Reeserstraße 473 

D-46446 Emmerich am Rhein

 

T 0049 (0)2822 8361 (tijdelijk niet bereikbaar)

T 0031 (0)85 8769227

info@b-boo.nl

 

Wil u op de hoogte blijven van nieuws, acties en tips? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Onze merken