meyco-panter

Meyco

Triangle dekentje van Meyco uit de blacklabel organic collectie met een hip driehoekjes dessin. Verkrijgbaar in wieg- en ledikantformaat en gemaakt van 100% katoen.

Grijs

120x150 cm

Vind Verkooppunt
Advies verkoopprijs € 44,95 € 22,48

Dit zachte triangle dekentje van Meyco uit de blacklabel organic collectie heeft een hip driehoekjes dessin. De deken is tweezijdig te gebruiken, waardoor je het bedje van je kleintje verschillend kan opmaken.

 

Het triangle dekentje is verkrijgbaar in twee formaten:

 

  • Wiegdeken 75 x 100 cm. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg.
  • Ledikantdeken 120 x 150 cm. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikantje. En is je kleintje uit het ledikant gegroeid dan kan dit dekentje op de bank of als plaid op het bed.

De dekens van Meyco blacklabel zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% biologisch katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% biologisch katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. Het dekentje heeft de juiste dikte waardoor je kindje nooit te warm of te koud wordt. Doordat het biologisch katoen is weten we dat het verantwoord is geteeld met oog voor mens en milieu.

Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.

Artikelcode1751051
Kleurgrijs
Formaat120x150 cm
Geschikt voor typeledikant
TOG waarde1, 2

Onze merken