meyco-sfeer-voorjaar-2018083

Meyco

Stars dekentje van Meyco uit de premium collectie met een hip sterren dessin. Verkrijgbaar in wieg- en ledikantformaat en gemaakt van 100% katoen.

Mint/menthol

75x100 cm

Vind Verkooppunt

Advies verkoopprijs € 17,95 € 5,39

Dit zachte stars dekentje van Meyco uit de premium collectie heeft een hip sterren dessin. De deken is tweezijdig te gebruiken, waardoor je het bedje van je kleintje verschillend kan opmaken.

 

Het stars dekentje is verkrijgbaar in twee formaten:

 

  • Wiegdeken 75 x 100 cm. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg.
  • Ledikantdeken 120 x 150 cm. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikantje. En is je kleintje uit het ledikant gegroeid dan kan dit dekentje op de bank of als plaid op het bed.

De dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. Het dekentje heeft de juiste dikte waardoor je kindje nooit te warm of te koud wordt.

Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.

Artikelcode1531144
Kleurmint/menthol
Formaat75x100 cm
Geschikt voor typewieg
TOG waarde1, 2

Onze merken