meyco-panter

Meyco

Stripy pepita dekentje van Meyco uit de classic collectie, een all time favourite. Verkrijgbaar in wieg- en ledikantformaat en gemaakt van 100% katoen.

Lichtblauw

75x100 cm

Vind Verkooppunt

Advies verkoopprijs € 17,95 € 7,50

Dit zachte stripy pepita dekentje van Meyco is een mooie klassieker. Een all time favourite met subtiel streepjes patroon, waarmee je het bedje van je kleintje kan opmaken.

 

Het stripy pepita dekentje is verkrijgbaar in twee formaten:

 

  • Wiegdeken 75 x 100 cm. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg.
  • Ledikantdeken 100 x 150 cm. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikantje. En is je kleintje uit het ledikant gegroeid dan kan dit dekentje op de bank of als plaid op het bed.

De dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. Het dekentje heeft de juiste dikte waardoor je kindje nooit te warm of te koud wordt.


Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.

Artikelcode1531056
EAN code4054703531565
Kleurlichtblauw
Formaat75x100 cm
Geschikt voor typewieg
TOG waarde1, 2

Onze merken