meyco-panter

Meyco

Bear X dekentje van Meyco uit de premium collectie met een hip beren dessin. Verkrijgbaar in wieg- en ledikantformaat en gemaakt van 100% katoen.

120x150 cm

Vind Verkooppunt

Advies verkoopprijs € 37,95 € 18,98

Dit zachte bear x dekentje van Meyco uit de premium collectie heeft een hip beren dessin. De deken is tweezijdig te gebruiken, waardoor je het bedje van je kleintje verschillend kan opmaken.

 

De dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. Het dekentje heeft de juiste dikte waardoor je kindje nooit te warm of te koud wordt.

Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.

Artikelcode1551155
Kleurzwart/wit
Materiaal100% katoen
Formaat120x150 cm
Geschikt voor typeledikant
TOG waarde1, 2

Onze merken