meyco-panter

Meyco

De zachte duo-dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. De duo-dekens zijn bedoeld a......


Vind Verkooppunt

Advies verkoopprijs € 59,95

De zachte duo-dekens van Meyco zijn gemaakt in Duitsland. Ze zijn van 100% katoen en worden geweven en daarna geruwd. Daardoor voelt het dekentje zo zacht als fleece, maar heb je de fijne eigenschappen van 100% katoen, bijv. dat het ademend is en daardoor minder zweet. De duo-dekens zijn bedoeld als vervanging van een dekbed. Een dekbed mag je pas gebruiken vanaf 2 jaar.

 

De duo-dekens zijn verkrijgbaar in drie formaten:

 

  • Wiegdeken 60 x 80 cm. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg.
  • Ledikantdeken 100 x 135 cm. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikantje.
  • Juniordeken 120 x 150 cm. Dit dekentje is te gebruiken in een junior bed.

Wastips: was je deken met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. Stop het daarna in de droger op een lage temperatuur zodat je " vezels" weer rechtop gaan staan. Zo blijft je deken langer mooi. Na een aantal keren wassen krijgt je dekentje een badstof-effect omdat door het natuurlijke proces de haren weer in elkaar gaan zitten. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de deken.

Artikelcode1122200
Kleurwit
Formaat120x150 cm
Geschikt voor typejunior bed

Onze merken