meyco-panter

Meyco

Relief Mixed producten van Meyco uit de Silverline collectie met een stoer gemêleerde effect door het gebruik van twee kleuren. Verkrijgbaar als wiegdeken, ledikantdeken, aankleedkussenhoes en wikkeldeken. Gebreid van 100% katoen.


Vind Verkooppunt

Advies verkoopprijs € 42,95

De Meyco Silverline Relief Mixed producten zijn gebreid van 100% katoen en heerlijk zacht. Door het gebruik van 100% katoen is het goed ademend en veilig maar vooral comfortabel voor je kleintje. Het gemêleerde effect door het gebruik van twee kleuren geeft een stoere twist. Je kindje kan heerlijk liggen en spelen op het kleed in de box. Het boxkleed is natuurlijk ook te gebruiken als speelkleed op de vloer. De velvet onderzijde is van 80% katoen en 20% polyester. De vulling is van 100% polyester.

 

In de Relief Mixed collectie is óók verkrijgbaar:

 

Wiegdeken 75x100 cm. Dit dekentje is te gebruiken voor in de kinderwagen en/of in de wieg.Ledikantdeken 100x150cm. Dit dekentje is te gebruiken in het ledikantje. En is je kleintje uit het ledikant gegroeid dan kan dit dekentje op de bank of als plaid op het bed.Aankleedkussenhoes. Deze hoes doe je om je waskussen zodat je kindje zacht en comfortabel ligt. Tip! Leg een doek op het aankleedkussenhoes zodat je niet bij elk ongelukje de hoes meteen hoeft te wassen.Wikkeldeken. Deze multifunctionele wikkeldeken is geschikt voor in de autostoel, maar ook fijn om je kindje in te wikkelen als je lekker op de bank zit of als het in de kinderwagen of box ligt. Deze wikkeldeken is extra lang, je kunt hem daardoor makkelijk terugvouwen over je kindje zodat ook de voetjes en beentjes lekker warm blijven en je kindje niet meteen bloot ligt. De velvet voering is van 80% katoen en 20% polyester.

Wastips: was je silverline producten met zo min mogelijk wasmiddel en het liefst een beetje babyshampoo. Dit kan tot 40 graden Celsius. De silverline producten kunnen in de droger, maar alleen op een lage temperatuur.

Artikelcode2793084
Kleurstone green
Materiaal100% katoen - velvet onderzijde: 80% katoen 20% polyester - vulling: 100% polyester
Formaat80x100 cm

Onze merken