meyco-sfeer-voorjaar-2018083

Meyco

b-boo_swaddleme

SwaddleMe

b-boo_summer-infant

Summer Infant

Merken-blokjes-topmenu-300x200px5

Colibries

SwaddleMe

Inbakeren met SwaddleMe

“SwaddleMe” is Engels voor inbakeren. Als je je vermoeide baby op het juiste moment inbakert, zal hij in slaap vallen. Het inbakeren geeft het baarmoedergevoel en voorkomt het veelvuldig tussentijds wakker worden (Moro-reflex). Eenmaal uitgerust kan je baby rustig en effectief drinken en heeft hij minder last van krampjes en overige ongemakken.

Veilig inbakeren

Ben je overtuigd dat inbakeren je baby zal helpen slapen, dan wil je dat natuurlijk veilig doen. Helaas bestaat er geen keurmerk voor inbakerdoeken. Hoe maak je dan toch de goede keuze?

Waarom SwaddleMe?

Uniek ontwerp: De SwaddleMe inbakerzak kan helemaal open, je legt je baby op de inbakerzak en alle klittenband sluit aan de voorkant.Omdat je baby's armpjes één voor één vastlegt, heb je aan twee handen 'genoeg' om je baby in te bakeren. Door de ergonomische vorm kan je baby zijn armpjes er niet aan de bovenkant uitwurmen. De onderkant van de SwaddleMe is vergelijkbaar met een trappelzak met voldoende ruimte voor baby's beentjes.

Niet doen:

Eén doek. Risico: loswurmen. Inbakeren met (hydrofiel-)doeken, kans is dat je te strak inbakert rondom de heupjes, dit is slecht voor de heupontwikkeling.

Wel doen:

  • Armpjes stevig inpakken, ook rondom de schouders.
  • Beentjes losjes inpakken en onderkant gesloten.
  • Beentjes moeten ontspannen in 'kikkerstand' kunnen liggen.

Voordelig

De SwaddleMe geeft waarde voor zijn geld. Minimaal 50% goedkoper dan vergelijkbare producten met dezelfde functionaliteit. 

Voordelen

Gemaakt van 100% katoen. De zachte katoenen omslagvleugels met duurzaam klitteband creëert een perfecte passing voor je groeiende baby. Door de eenvoud van inbakeren kan ook een minder geoefend persoon dit doen. Het luier verschonen is bovendien zeer eenvoudig doordat alleen het klitteband van de voetenzak hoeft te worden geopend.

 

De SwaddleMe kan, indien gewenst, ook gebruikt worden in een autostoeltje (aan de achterzijde van de voetenzak is een niet direct zichtbare, opening gemaakt, om de gordelsluiting van de autostoel door heen te doen).

 

Gemaakt van een katoen-kwaliteit, die veruit minder warmt dan meerdere doek lagen (voorkoming warmtestuwing).

De SwaddleMe is uitgerust met diverse erkenningen/awards. In Duitsland wordt de SwaddleMe geadviseerd door “hebammen” (vroedvrouwen). Swaddle Me heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd met nieuwe dessins en nieuwe verpakking. 

Onze merken