meyco-panter

Meyco

Meyco

Nieuw bij Meyco

Benieuwd naar de nieuwste producten van Meyco? De nieuwste collecties zijn makkelijk te zien in één oogopslag. Elke keer komen er veel nieuwe producten en dessins bij, waardoor er voor elk kindje wat leuks te vinden is.

Meyco

Een uniek, trendy of juist tijdloos droomkamertje voor elke baby. Door Meyco babybedtextiel en verzorgingsartikelen kleedt je je babykamer uniek aan. Mooie producten, betaalbaar maar van de beste kwaliteit.

Iedere baby verdient een droomkamertje, dat doen wij door het allermooiste babybedtextiel en verzorgingsartikelen te maken.

 

Iedereen heeft een andere stijl en portemonnee en daarvoor maken wij de Meyco mix & match collectie. We hebben daarom verschillende collecties uitgewerkt, te mix & matchen voor elk budget. Mooie combinaties van geweven dekens, hydrofiel, lakens en gebreide artikelen. 

 

Onze collectie is basic aangevuld met hippe dessins en gemaakt in de meest trendy kleuren.

 

Gemaakt in een neutrale stijl, maar ook mooie series voor jongetjes en meisjes. 

Waar te koop?

Onze collectie is te koop bij veel dealers in binnen- en buitenland, zowel online als bij een winkel in de buurt. 

SwaddleMeyco

Met de SwaddleMeyco inbakerdoek, is je kindje eenvoudig in te bakeren en creëer je weer het veilige gevoel dat de baarmoeder ook gaf. Hierdoor kan je kindje zich makkelijker ontspannen. Als je kindje onrustig is of veel huilt is inbakeren een hulpmiddel om je baby sneller weer ontspannen en rustig te krijgen.

 

Onze merken