b-boo_meyco

Meyco

Merken-blokjes-topmenu-300x200px5

Colibries

b-boo_swaddleme

SwaddleMe

b-boo_summer-infant

Summer Infant

Meyco

Over Meyco

Onder de merknaam Meyco worden al sinds 1959 dekens ontwikkelt voor baby's. Meyco ontwikkelt 100% katoenen babydekens voor in de wieg en ledikant. Dit doen wij in Duitsland waardoor wij het predikaat Made in Germany mogen dragen. Daar zijn wij trots op omdat dat staat voor kwaliteit, degelijkheid en daarmee dus ook voor veilig slapen. En dat vinden wij het allerbelangrijkste als het gaat over het thema baby en slapen.

Assortiment

Wij voeren een breed assortiment babydekens, waardoor iedereen het babydekentje kan vinden dat het best bij de babykamer, kinderwagen of autostoel past. Zo hebben wij in ons assortiment heel veel uni babydekens. Deze passen altijd bij elk interieur. Ook hebben wij double face dekens waarbij elke zijde dus een andere kleur heeft. Dekens met strepen, stippen en andere mooie dessins! Kijk voor meer informatie op onze website: www.meyco.nl 

 

Naast dat brede assortiment babydekentjes zijn we ook de uitvinder van de duo deken. Dat is een babydeken die een dekbed overbodig maakt. Een dekbed wordt voor kinderen tot 2 jaar afgeraden, maar om toch in plaats van een baby deken een dekbedovertrek te kunnen gebruiken, kun je dus een duo deken gebruiken. Het zijn twee dekens op elkaar die met klitteband aan elkaar zitten. Bij lagere temperaturen in de babykamer kan je dus de twee lagen op elkaar houden. Is het warmer dan kun je 1 laag van de babydeken in het dekbedovertrek van je baby stoppen.

Private label

Wij ontwikkelen ook private label collecties voor diverse retailers en andere babymerken. Heeft u ook interesse neem gerust contact met ons op.

Onze merken