meyco-panter

Meyco

Consumenten

We Are Pregnant

De tofste nieuwe baby 'beurs' van Nederland. Great vibe, good food and cool stuff. De tweede editie van het tofste babyfeest van Nederland was een groot succes, en daarom maken ze er dit jaar twee keer een nog groter feest van! Nu ook in het voorjaar.

 

Van 20 t/m 22 maart 2020 Werkspoorkathedraal Utrecht.
Kijk voor meer informatie op www.wearepregnant.nl

 

we-are-pregnant

 

Negenmaandenbeurs

Van 24 t/m 28 februari 2021 shop je op de Negenmaandenbeurs in één dag je complete babyuitzet bij elkaar en word je helemaal klaargestoomd voor het leven met een newborn. Profiteer van scherpe aanbiedingen, doe heel veel stylingtips en inspiratie op en geniet van een gezellige dag uit!

 

Kijk voor meer informatie op: www.negenmaandenbeurs.nl

 

nmb-logo-blue-png

 


B2B

Kind + Jugend

De internationale toonaangevende vakbeurs voor baby- en peuterproducten. Met meer dan 1.200 exposanten uit 50 landen en ongeveer 22.500 vakbezoekers uit de hele wereld. Wij presenteren hier onze nieuwe collecties, opgesteld in een sfeervolle stand.

 

Van 17 t/m 20 september 2020 Koelnmesse Keulen.

Kijk voor meer informatie op www.kindundjugend.com

 

schermafbeelding-2019-01-14-om-150410

 


Kids World Days

Inkopers ontdekken hier de nieuwste collecties baby-en kinderkleding van mooie merken, ontelbare decoratiestukken en accessoires voor de kamers van de kleine prinsen en prinsessen en nog heel wat andere items. Kortom, alles voor baby’s en kids! 

Wij presenteren hier onze nieuwe najaarsollectie.

 

11 t/m 13 oktober 2020 van 10.00 tot 18.00 uur

Trade Mart Brussel

 

kwd-std-header

Onze merken