meyco-sfeer-voorjaar-2018083

Meyco

b-boo baby & lifestyle

Outlet Meyco en Colibries 

Bekijk onze outlet en scoor producten van Meyco en Colibries met hoge kortingen!

Meyco

Een uniek, trendy of juist tijdloos droomkamertje voor elke baby. Door Meyco babybedtextiel en verzorgingsartikelen kleedt je je babykamer uniek aan. Mooie producten, betaalbaar maar van de beste kwaliteit. Iedere baby verdient een droomkamertje, dat doen wij door het allermooiste babybedtextiel en verzorgingsartikelen te maken. 


Iedereen heeft een andere stijl en portemonnee en daarvoor maken wij de Meyco mix & match collectie. We hebben daarom verschillende collecties uitgewerkt, te mix & matchen voor elk budget. Mooie combinaties van geweven dekens, hydrofiel, lakens en gebreide artikelen. 

 

We geven ook tips waar de leuke accessoires te krijgen zijn. Dus check snel een droomkamertje voor jouw baby. 

 

Onze collectie is basic aangevuld met hippe dessins en gemaakt in de meest trendy kleuren. Gemaakt in een neutrale stijl, maar ook mooie series voor jongetjes en meisjes. 

Woezel & Pip by Meyco

Simpel en Puur. Voor nu en later.

 

De Woezel & Pip by Meyco artikelen zijn speciaal ontwikkeld op basis van de behoeften van kleine kindjes, hun verzorgers en voor (kraam)cadeaugevers. Met zachte kleuren en een lieflijke artwork-stijl. Puur, teder en aaibaar. Precies dat warme gevoel dat bij newborn en baby's hoort.

b-boo baby & lifestyle GmbH 

Vertegenwoordigt, distribueert en ontwikkelt baby-, peuter en kinderartikelen. Wij hebben een breed assortiment met goede basisproducten en voeren verschillende merken.

 

Wij geloven in de kracht van mooie, kwalitatief hoogwaardige en unieke producten en leveren een service die daarbij hoort.

Onze merken